Guus van der Sluijs

Guus van der Sluijs (1986) heeft net als Nimal gestudeerd aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Nimal is na het afstuderen een alumnivereniging gestart. Na enkele bijeenkomsten vroeg Nimal of Guus bij het bestuur wilde komen. Na 4 jaar prettige samenwerking stopten zij beiden en vroeg Nimal hem bij het bestuur van NONA Foundation te komen.

“Mede door mijn samenwerking met Nimal weet ik dat NONA een zeer integere en transparante organisatie is”. Guus vindt dat de werkwijze van andere doelen hem vaak op een ethisch vlak een minder goed gevoel geven. NONA doet alles met beperkte middelen en veel passie, op die manier wordt er een optimum bereikt als het gaat om behalen van doelen. De rol van Guus ligt vooral in het automatiseren en online activiteiten, commerciële oplossingen zijn vaak duur en leveren maar beperkt resultaat. Volgens Guus staat dat haaks op de filosofie van NONA en hem persoonlijk. Zijn bijdrage zal dan ook liggen bij maatoplossingen op het gebied van automatisering. Waar het op neer komt is dat Guus het beheer van relaties naar een hoger plan tilt, de website bijwerkt en zorgt dat onder andere de nieuwsbrief per email wordt verzonden.

Guus is een aantal weken in Sri Lanka geweest en had direct een band met het land. De mooie natuur en het ondernemende en veerkrachtige. Hij geeft aan goede klik te hebben met collega bestuursleden en kijkt vooruit naar een lange, goede samenwerking.

Guus is in het dagelijks leven werkzaam in de industriële automatisering, dit houdt in dat hij software schrijft voor complexe machines. “Voor mijn werk kom ik op veel verschillende plekken en word ik elke keer weer uitgedaagd, dit avontuurlijke karakter spreekt mij erg aan”. Doordat Guus erg flexibel moet zijn voor zijn werk kan hij tussendoor ruimte vrij maken voor zijn taken binnen NONA Foundation. Tevens maakt hij veel gebruik van digitale middelen om zijn werk zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken.