Guido Sarath Kumara Schippers

Guido Sarath Kumara Schippers (1985) leerde Nimal en Djoeri kennen op een barbecue in 2007. Sindsdien is NONA Foundation onmisbaar in zijn leven. NONA Foundation spreekt Guido voornamelijk aan omdat het gaat om een onderscheidende, professionele en oprechte organisatie die zich inzet voor een doelgroep die altijd aan haar lot is overgelaten maar ook zoveel potentie in zich heeft. “Hierin is NONA uniek, er is geen vergelijkbare organisatie die zich op eenzelfde manier hard maakt voor haar zaak en heeft bereikt wat NONA de afgelopen 10 jaar heeft bereikt.”

Sri Lanka betekent alles voor Guido. Het is niet alleen zijn geboorteland en werkveld van NONA maar ook ziet hij de meisjes die NONA Foundation helpt als zusjes. Guido is in samenwerking met Nimal voornamelijk bezig met het bedenken hoe NONA Foundation nog groter kan worden en hoe in de toekomst meer meisjes geholpen kunnen worden. Tevens is het voor Guido ook belangrijk om de bestuursleden gemotiveerd te houden en met z’n allen het gevoel te ervaren dat zij een verschil kunnen maken!

Bij NONA Foundation is ruimte voor discussie, creativiteit en iedereen wordt serieus genomen en op een gelijke manier behandeld. “Een van de kernwaarden van NONA is transparantie en dit vind je volop in de manier waarop wij met elkaar werken.” Guido hoopt dat een ieder van het team de kans krijgt om naar Sri Lanka te reizen om de meisjes te kunnen ontmoeten. Dit omdat het geluk wat NONA Foundation hen heeft kunnen geven niet uit te leggen is maar wat je met je eigen ogen moet zien.

Guido is in het dagelijks leven werkzaam als boomverzorger voor de Gemeente Utrecht. Hij klimt in bomen om ze te snoeien, te kappen en om de leefomgeving van zowel de boom als de mens in de stad zo aangenaam mogelijk te maken.