Dhilani Kwint

Dhilani Kwint (1990) kwam Guido in 2011 tegen op de vakantiebeurs. Hij vertelde haar over NONA Foundation en zij is ter plekke donateur geworden. In de zomer van 2015 organiseerde Dhilani een inzamelingsactie op een klein buurtfeest voor NONA. Kort daarna is zij lid van het bestuur geworden en onderdeel van de Evenementen Commissie, Website Commissie en Donateurs Desk.

NONA Foundation spreekt Dhilani aan omdat zij zelf geadopteerd is uit Sri Lanka en haar biologische moeder om bepaalde redenen niet voor haar kon zorgen. NONA helpt meisjes die o.a. seksueel misbruikt zijn om sterker en onafhankelijker deel uit te kunnen maken van de samenleving. Als het om alleenstaande moeders gaat, hoeven zij hun kindje niet af te staan en kunnen zij samen met hun kind een toekomst opbouwen. “Ik vind adoptie niet slecht, maar ik denk dat er niks mooiers in de wereld is als je eigen kindje zien opgroeien en onderdeel zijn van zijn/haar leven”. Daarnaast is Dhilani een voorstander van gelijkheid en vindt zij het belangrijk om deze meisjes te helpen naar onafhankelijkheid. Zij heeft gemixte gevoelens als zij denkt aan Sri Lanka. Aan de ene kant is het een mooi eiland met prachtige natuur en lieven mensen, aan de andere kant heeft zij zelf ook de ongelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen ondervonden toen zij daar was.

Naast de activiteiten van NONA volgt Dhilani de master Orthopedagogiek aan Universiteit Utrecht. Op dit moment is zij bezig met het schrijven van haar scriptie en verwacht zij in augustus 2016 afgestudeerd te zijn. Daarnaast doet zij veel aan dansen in haar vrije tijd.