Bedrijven

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor veel ondernemers een belangrijk onderdeel in hun bedrijfsstrategie. Het is mogelijk om een bijdrage te leveren voor nu en de toekomst door het ondersteunen van projecten voor mens, maatschappij en milieu.

Een MVO-strategie kan ondernemers winst opleveren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet alleen goed voor mens en milieu, maar ook voor het imago van het bedrijf. Een positief imago kan betekenen dat werkzoekenden het bedrijf als aantrekkelijke werkgever zien en dat medewerkers trots zijn op het bedrijf waar ze voor werken.

NONA Foundation werkt graag samen met bedrijven die geloven dat zij een bijdrage kunnen leveren aan de missie die NONA Foundation voor ogen heeft. In het verleden is gebleken dat de samenwerking op zakelijk niveau zeer succesvol kan zijn en dit biedt dan ook genoeg vertrouwen en mogelijkheden voor de toekomst.

Bedrijven waar wij momenteel mee samenwerken zijn onderaan de pagina vermeld.

Uiteraard staan wij open voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het leveren van een bijdrage aan NONA Foundation en de meisjes in Sri Lanka. Wilt u meer weten over de projecten van NONA Foundation en wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via de Donateurs Desk of stuur een email naar contact@nonafoundation.com