door Dhilani Kwint geplaatst in Geen categorie

Charity Dinner 2015

Op 31 oktober hield NONA Foundation alweer voor de tweede keer een Charity Dinner. Waar het eerste Charity Dinner in het teken stond van de toetreding van voorzitter Nimal van Oort tot de Diplomatic Council stond de tweede editie in het teken van de NONA Gardens.

In een sfeervol aangekleed India Port met veel NONA-accenten werden de ruim 50 gasten door het enthousiaste en hardwerkende NONA bestuur onthaald met een Indiaase Mango Lassi. Hoofd van de evenementencommissie Desi Geetha opende officieel de avond waarna een heerlijk voorgerecht werd opgediend. Tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht zou voorzitter Nimal van Oort de aanwezigen toespreken en vertellen over het grootste project van NONA, de NONA Gardens. Gezien de situatie van zijn gezondheid koos Nimal ervoor om een kortere maar krachtige speech te geven, en deze aan te vullen met videobeelden gemaakt tijdens zijn bezoek in Sri Lanka. Na het hoofdgerecht, wat bestond uit een lamscurry, een kipcurry en twee vegetarische curries, nam ik als secretaris het woord. Ik vertelde met behulp van een PowerPoint over de projecten van NONA naast de NONA Gardens, en voorzag alle aanwezigen van een update over de huidige stand van zaken aangaande de meisjes die momenteel door NONA Foundation geholpen worden. Het nagerecht bestond uit koffie en thee, en tijdens het nuttigen hiervan maakte het bestuur van NONA Foundation gebruik om voorzitter Nimal extra te bedanken voor zijn altijd ongelooflijke inzet en inspirerend leiderschap, en werd hem een kleinigheid overhandigd. Aan het einde van avond concludeerde een tevreden NONA-bestuur dat het een zeer geslaagde avond was geweest, en wel op meerdere fronten. Het hoofddoel, het verwerven van fondsen voor de NONA Gardens was met een bijna volle zaal goed gelukt. Hiernaast waren alle gasten erg te spreken over het kwalitatief goede eten, en vonden zij het erg gezellig om oude bekenden te weerzien, en nieuwe contacten te leren kennen. Er heerste bovenal een positieve sfeer waarin bleek dat een ieder die NONA Foundation steunt goed werd verzorgd op deze avond en een terugkomend compliment was vooral dat de hele avond erg professioneel was verlopen.

Het bestuur dankt dan ook iedereen die heeft bijgedragen om deze avond zo succesvol te laten verlopen en kijkt alweer uit naar een volgend Charity Dinner, waarbij er opnieuw zoveel mogelijk slachtoffers van seksueel geweld in Sri Lanka geholpen kunnen worden!

JB_20151031_0285 Charity Dinner

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*