door Dhilani Kwint geplaatst in Geen categorie

NONA loopt Singelloop 2015

Op zondag 27 september 2015 vond in Utrecht de 65ste editie van de Singelloop plaats. NONA Foundation deed voorde derde keer mee om op een sportieve en leuke manier geld in te zamelen voor de meisjes in Sri Lanka. Ook dit jaar waren er weer enthousiaste hardlopers die voor NONA vijf of tien kilometer hard liepen. Uiteraard werden zij gesponsord door hun achterban die vertrouwen had in hun sportieve prestaties.

De inspanningen van alle lopers en hun sponsors hebben een geweldig bedrag van ruim 1000 euro opgeleverd! Dit is een belangrijke bijdrage die NONA zal gebruiken voor de NONA Gardens. Op de NONA Gardens bouwt NONA momenteel de eerste wooneenheid waar meisjes die slachtoffer zijn geweest van seksueel geweld kunnen worden opgevangen.

Onze dank gaat uit naar alle hardlopers, sponsors en andere betrokkenen die deze editie van de

Singelloop hun best hebben gedaan voor NONA Foundation en voor alle meisjes die wij met die geweldige bedrag weer een kansrijke en menswaardige toekomst kunnen bieden, en NONA is van plan ook in 2016 de Singelloop te lopen dus houd ons in de gaten via sociale media om de voorbereidingen te volgen.
SL2015_NONA-20150927_0013 Singelloop 2015

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*