door Guus geplaatst in Geen categorie

Maak kennis met ons nieuwe bestuurslid

vd Sluijs Begin 2015 is Guus van der Sluijs (30) toegetreden tot de Raad van Bestuur van NONA Foundation.

De Raad van Bestuur is zeer content met zijn toetreding en Guus zal zich binnen NONA Foundation

met name gaan richten op automatisering en online activiteiten.

 

 

Net als voorzitter Nimal van Oort, heeft ook Guus gestudeerd aan het Koning Willem I College in Den Bosch. Na zijn afstuderen heeft Nimal een alumnivereniging opgericht. “Na enkele bijeenkomsten vroeg Nimal mij of ik toe wilde treden tot het bestuur”, vertelt Guus. “Daarna volgden vier jaar van prettige samenwerking.” Door deze samenwerking weet Guus dat NONA Foundation een zeer integere en transparante organisatie is. “De werkwijze van andere goede doelen geeft mij, vaak op ethisch vlak, een minder goed gevoel.”

 

In het verleden is Guus voor zijn werk al een paar weken in Sri Lanka geweest. “Door deze eerste kennismaking heb ik al een band met het land. De mooie natuur en het ondernemende en veerkrachtige karakter zijn voor een land als Sri Lanka erg belangrijk.” Als bestuurslid zal Guus zich met name richten op automatisering en online activiteiten. “NONA doet alles met beperkte middelen en veel passie, op die manier wordt er een optimum bereikt als het gaat om het behalen van doelen. Commerciële oplossingen zijn vaak duur en leveren maar beperkt resultaat”, aldus Guus. “Dit staat haaks op mijn filosofie en op die van NONA. Mijn bijdrage zal dan ook liggen bij maatoplossingen op het gebied van automatisering.”

 

Het beheer van relaties is in toenemende mate een belangrijk aspect voor NONA Foundation. De hoofdtaak van Guus is dan ook om deze activiteit tot een hoger plan te tillen. “Daarnaast kunnen we door informatie op een innovatieve manier te gebruiken meer kansen benutten en kunnen we de donateurs beter betrekken bij ons werk”, vertelt Guus. “Ik voel een goede klik met de andere bestuursleden en kijk uit naar een lange en goede samenwerking.”

 

In het dagelijks leven is Guus werkzaam in de industriële automatisering waar hij software schrijft voor complexe machines. “Ik heb voor dit vak gekozen omdat het zich op het grensvlak bevindt van werktuigbouwkunde, ICT en elektrotechniek. Voor mijn werk kom ik op veel verschillende plekken en word ik elke keer weer uitgedaagd en dit spreekt mij erg aan.”


Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*