door Amanda geplaatst in Geen categorie

Nimal van Oort op 17 december te gast bij Radio 5

Voorzitter Nimal van Oort is op 17 december tussen 18.00 en 19.00 uur te gast bij het programma Schepper & Co op Radio 5. Hier wordt Nimal geïnterviewd door Hijlco Span over NONA Foundation, onze missie en over één van onze nieuwe projecten waar we in 2015 mee van start zullen gaan. Ook zal hij het hebben over het 10-jarig bestaan van NONA Foundation on 2015 en hoeveel meisjes met behulp van onze projecten al een onafhankelijk en zelfredzaam bestaan hebben kunnen opbouwen. Schepper & Co (NCRV) is gericht op opinie, verdieping en levensbeschouwing.

Luister de uitzending met Nimal van Oort terug via de volgende link (vanaf 41:00): http://schepperencoradio.ncrv.nl/ncrvgemist/17-12-2014/schepper-en-co

Tijd | 18.00 – 19.00
Datum | Woensdag 17 december
Zender : Radio 5

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*