door Amanda geplaatst in Geen categorie

Nieuwe site Support your Girl

NONA Foundation heeft recent een nieuwe website gelanceerd ‘Support your Girl’.
Deze website heeft als doel u de meerwaarde van de Empowerment Aid, maar ook de resultaten hiervan, weer te geven op een attractieve en overzichtelijke wijze. Ook hopen wij dat deze website u overtuigt om donateur te worden van NONA Foundation zodat u persoonlijk ervoor kunt zorgen dat er een meisje in Sri Lanka de Empowerment Aid ontvangt. Hierdoor zal zij in staat zijn om een eigen inkomen te generen dat haar onafhankelijkheid en zelfredzaamheid flink zal bevorderen.  Mocht u nog vragen hebben over deze website, neem dan gerust contact met ons op via contact@nonafoundation.com.

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*