door Amanda geplaatst in Geen categorie

Bezoek Sri Lanka door Nimal, Djoeri en Guido

Afgelopen januari bezochten Nimal, Djoeri en Guido gedurende 3 weken Sri Lanka. Zij brachten hierbij een aantal bezoeken aan het huidige project het Nisaladiya Home, een aantal andere tehuizen, en hadden verschillende afspraken met de autoriteiten, waaronder de Europese ambassade in Colombo en de adviseur en secretaris van de Minister of Women Empowerment & Child Development. Een uitgebreider verslag verschijnt binnenkort in de Nangi!, maar mocht u nou echt alles willen weten over de ervaringen van NONA in Sri Lanka en de plannen voor de komende periode, dan raden wij u aan naar de NONA-Dag te komen, die op Zondag 7 April in Amsterdam wordt gehouden. Meer informatie over de NONA-Dag volgt binnenkort!

Schrijf een reactie

Uw e-mailadres zal nooit gepubliceerd of gedeelt worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*